Het is momenteel niet mogelijk om aan te melden voor Psychiatrie Praktijk Caleidos.

 

Vanaf 1 januari 2020 werk ik samen met Matt van der Reijden, psychiater, en Ilse van der Reijden, GZ-psycholoog en systeemtherapeut, binnen Studentenpraktijk ST!P. Voor informatie zie onze website: www.studentenpraktijkstip.nl

Studenten die zich willen aanmelden voor psychotherapie/medicatie/diagnostiek kunnen op de website van ST!P het contactformulier invullen, tenzij hier een aanmeldstop is. Dat is terug te vinden op de website van ST!P.

 

U kunt mij binnen kantoortijden bereiken door mij te mailen, bellen, sms-en of WhatsAppen. Helaas is het niet haalbaar om altijd bereikbaar te zijn. Wanneer ik afwezig ben en u met spoed hulp nodig heeft, verzoek ik u contact op te nemen met uw huisarts of buiten kantoortijden de huisartsenpost. Gedurende vakanties zorg ik voor vervanging.

 

Psychiatrie Praktijk Caleidos

 

Hesselink van Suchtelenweg 6

6703CT Wageningen

Tel: 06-45642397

Email: m.vanhengstum@extenzo.nu