Mijn naam is Myra van Hengstum. Na mijn studie geneeskunde in Amsterdam heb ik de opleiding tot psychiater gevolgd bij de Parnassia Groep in Den Haag. Tijdens mijn specialisatie heb ik onder meer gewerkt op afdelingen voor acute psychiatrie, stemmingsstoornissen, persoonlijkheidsproblematiek, angststoornissen en systeemproblematiek. Aansluitend was ik psychiater en manager zorg bij een afdeling voor eerstelijns GGZ.

 

Van 2015 tot 2020 heb ik gewerkt ik als psychiater bij een algemene polikliniek. Hier bood ik in samenwerking met collega’s binnen de Specialistische GGZ zorg in de vorm van diagnostiek, psychotherapie (met name systeemtherapie) en farmacotherapie. In 2017 ben ik gestart met een eigen praktijk in Wageningen en heb ik samen met 2 collega's Studentenpraktijk ST!P opgericht.

 

Ik heb affiniteit met de behandeling van psychische klachten die samenhangen met existentiële problemen of thema’s zoals eenzaamheid, zingeving, angst voor de dood, vrijheid en verantwoordelijkheden of uw verbinding met anderen. Download
Klachtenreglement
klachtenreglement_nvvp_zelfstandig_geves
Adobe Acrobat document 280.5 KB
Download
Privacy Statement
Privacy Statement 2021.pdf
Adobe Acrobat document 68.1 KB
Download
Kwaliteitsstatuut
kwaliteitsstatuut historie-2.pdf
Adobe Acrobat document 115.3 KB