Mijn naam is Myra van Hengstum. Na mijn studie geneeskunde in Amsterdam heb ik de opleiding tot psychiater gevolgd bij de Parnassia Groep in Den Haag. Tijdens mijn specialisatie heb ik onder meer gewerkt op afdelingen voor acute psychiatrie, stemmingsstoornissen, persoonlijkheidsproblematiek, angststoornissen en systeemproblematiek. Aansluitend was ik psychiater en manager zorg bij een afdeling voor eerstelijns GGZ.

 

Van 2015 tot 2020 heb ik gewerkt ik als psychiater bij een algemene polikliniek. Hier bood ik in samenwerking met collega’s binnen de Specialistische GGZ zorg in de vorm van diagnostiek, psychotherapie (met name systeemtherapie) en farmacotherapie. In 2017 ben ik gestart met een eigen praktijk in Wageningen en heb ik samen met 2 collega's Studentenpraktijk ST!P opgericht.

 

Ik werk nu al jaren met plezier als vrijgevestigd psychiater en heb ervaren hoe ik binnen mijn praktijk een behandeling kan bieden die is afgestemd op uw klachten en behoeften, uitgaande van de richtlijnen die hiervoor zijn opgesteld en met de vrijheid om zorg op maat te kunnen bieden. Ik ontvang u graag om te onderzoeken wat ik voor u zou kunnen betekenen.